Øster Lindet PC support.

Her og nu er vi kun et lille enkeltmands firma der forsøger lykken.

Jeg er uddannet elektronikmekaniker i forsvaret (17 år med elektronik)
I de 17 år er jeg blevet uddannet inden for flere forskellige områder, her iblandt
reparation af computere og hvordan de skal behandles ved udskiftning af komponenter.

Jeg arbejder hjemme på mit lille indrettede kontor/værksted.
Jeg har ikke noget lager liggende af nyt hardware eller software, så hvis det er tilfældet
at der skal skiftes det ene eller det andet, vil der gå lidt tid med at få delene hjem.
Med tiden håber jeg på at kunne få et mindre lager af de mest normale reservedele, så som
RAM og Harddiske.

Jeg sætter en stor ære i at skaffe så billig en vare hjem til kunden som muligt, dog
samtidig at holde en god standart af kvalitets reservedele.